^Atgal į viršų

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Kryptingas meninis ugdymas

Efektyvaus mąstymo centras

Sielovada

Pradinis ugdymas

Oxford university Press Resource Centre

Nuotolinė matematikos mokyklėlė

El. Dienynas

Partneriai

Mokiniai dalyvavo spektaklyje, kuriame kūrybingai pristatyti svarbiausi Lietuvos istorijos įvykiai

spektaklisMokyklos pradinių klasių mokiniai lankėsi Kauno valstybiniame lėlių teatre, kur stebėjo spektaklį „Molinis sapnas“, skirtą Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui paminėti. 
Tai buvo ne tik pramoga, bet ir tikrų tikriausia edukacija, kurios metu vaikams patraukliai ir suprantamai buvo pasakojama apie svarbiausius Lietuvos istorijos įvykius ir reikšmingiausias datas – nuo pirmojo Lietuvos vardo paminėjimo 1009 metais iki šių dienų. 
Šį pasakojimą nuolat lydėjo ne tik gyva muzika, atliekama skirtingais muzikos instrumentais – nuo seniausiųjų iki dabartinių, bet ir įdomūs rankų darbo molio dirbiniai, kuriuos scenoje nulipdė aktorius. 
Spektaklio metu skambėjo senos ir šiuolaikinės lietuviškos dainos. Mokiniai nustebino spektaklio kūrėjus, nes nuskambėjus pirmiesiems Lietuvos himno akordams vaikai netikėtai pakeitė spektaklio siužetą ir prisidėjo prie pasirodymo sudainuodami Lietuvos himną, kas nebuvo numatyta scenarijuje. 
Aktoriai liko sužavėti mokinių patriotiškumo jausmu ir meile savo šaliai. Spektakliui pasibaigus aktoriai dėkojo ir džiaugėsi, kad tai buvo absoliučiai išskirtinis atvejis.
Dėkojame Kauno valstybiniam lėlių teatrui ir mokyklos mokiniams už sukurtą nuotaiką bendrystėje! 

Erasmus+

Ugdymas karjerai

Informacinių technologijų centras

Visos teisės saugomos 2024  Kauno Juozo Urbšio katalikiška vidurinė mokykla