^Atgal į viršų

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Kryptingas meninis ugdymas

Efektyvaus mąstymo centras

Sielovada

Pradinis ugdymas

Oxford university Press Resource Centre

Nuotolinė matematikos mokyklėlė

El. Dienynas

Partneriai

Kvalifikacijos tobulinimas Vokietijoje

jurgita vokVokiečių kalbos mokytoja Jurgita Valentukonienė kovo 9-13 dienomis dalyvavo tarptautiniame praktiniame seminare „Gamtos mokslų eksperimentai vokiečių kaip užsienio kalbos pamokose“ Miunchene.
Į seminarą susirinko atstovai ir 15 pasaulio valstybių: Kolumbijos, Meksikos, Kamerūno, Turkijos, Kinijos, Danijos, Estijos, Ukrainos, Slovakijos, Bosnijos ir Hercegovinos, Serbijos, Maskvos, Belgijos, Lenkijos, Lietuvos. Mokytojai mokėsi daryti gamtamokslinius eksperimentus ir juos pritaikyti vokiečių kalbos mokymuisi. Kolegos taip pat dalinosi savo pedagogine patirtimi.
Mūsų mokykloje vyksta integruotos vokiečių kalbos ir chemijos/biologijos pamokos, kurias veda mokytoja Jurgita Valentukonienė su chemijos mokytoja Rita Juočiene ir biologijos mokytoja Elona Petrošiene.
Mokytoja Jurgita Valentukonienė džiaugiasi, kad žinios ir įgyta patirtis padės dar įdomiau ir efektyviau modeliuoti vokiečių kalbos arba integruotas pamokas.
Mokytoja Jurgita Valentukonienė dėkoja Lietuvos Goethe‘s institutui už galimybę tobulėti, Miuncheno Goethe‘s institutui už puikiai organizuotą seminarą, o mokyklos vadovybei ir kolegoms už sudarytas sąlygas dalyvauti tarptautiniame seminare.

Erasmus+

Ugdymas karjerai

Informacinių technologijų centras

Visos teisės saugomos 2024  Kauno Juozo Urbšio katalikiška vidurinė mokykla